vem är Benjamin och Molly

Vilka är dom ?..... benjamin är en liten grabb som är 7 år han är smal som en sticka men stark som en björn och smart som en armé av proffesorer , han är även charmig som don juan. han är den mest saknade person i världen. han kommer ha många vänner genom sin resa i livet,tillräckligt med tjejer , och framförallt en familj som avgudar honnom. han kommer bli allt han vill !!!

Molly tjejen dåå vem e hon hahaha  en liten flicka med ett starkt humör, egen vilja , hon gillar inte att bli kramad men älskar att ge kramar. hon  är en nyfiken liten flicka , stor hjärna i en liten kropp .  hon skäms när hon ska bajsa , hon älskar choklad och godis. kan sluka citroner som det skulle vara apelsiner. hon blir arg när hon ramlar , ligger kvar men försöker igen . hon kommer bli en advokat tror jag eller kanske fallskärmsjägare!!! ingen vet , hon kommer bli exakt vad hon vill , inget i livet kommer hindra henne!! hon har ett stark pyske !!!  stackar den pojkspoling som är elak imot henne  !! 


dessa två barn betyder allt för mig !!!

 

haha

jaaa det här var fan inte så lätt som jag trodde (glömmer bort min lilla rosa blogg) 

Lite saker som har hänt:
*jobbat, hårt hårt hårt , så förbannat mycket pappers arbete...anställt en kines till stockholm som är helt sjuk på engelska , bra alltså. lite seg på lära sig dock men men hon fattar vad man säger iallefall.
betalat ut löner bläää bläää bläää ca 120000kr plus arbetsavgifter , skatter , sociala avgifter..hmm tänk om man kunde klona sig själv ??!?!?!?!?!  men om jag tänker till så skulle det nog inte vara bra med tanke på hur mycket jag bränner på skit , tex krogen !!! skulle gå i konkurs direkt!

*jag har köpt en vinter bil :) den är röd , halv rostig  kör man för fort så ramlar cd fronten av :) men en full tank bensin kostar 390kr och den drar 0,6kr milen :) sååå jag älskar den . har ställt av min monster volvo över vintern . fatta att skatten på volvon är dubbelt så dyr som den nya röda bilen kostade att köpa. och neej jag vet ej vad det är för ett märke :)

*jag festade torsdag (öl på pubben med dansk och dennis sen bastu och lite hyss hahaha det var fett kul)
 
fredag mobergs hmm det sög fjortis svett, fattar inte  om jag börjar bli gubbe eller om 18-20 åringarna blir barnsligare med åren??? !!! när jag var 18 bast så hade jag förfan barn , inte stod jag i pissoaren och pissa på skorna ( 18 åringar verkar inte veta hur man ska göra med snoppen så man inte pissar på sig !!!) alltså inte ok !!! vi gjorde en studie på det där , på 20 minuter så såg vi 4 killar som det droppade piss på sina skor eller på sina ben!! fy fan vad jag e glad att jag inte drog hem nån 18 årig kille hem fyyyy vad äckligt hahah.
 
lördag så vart det teatern , blääääää blääääää tjockisar och paddor i 50 års åldern som betedde sig som 12 åringar . men man måste se från den ljusa sidan , det var ganska kul att åka till statoil och käka korv sen :)

jag har bestämmt mig för att inte dricka mer , men det finns ett problem med det !!! vad fan ska jag göra annars om jag inte festar ? ? ? vad gör folk en helg? alltså ni som inte har barn hemma!!??? jag har jätte svårt att tänka mig att bara sitta hemma och kolla på tv !! fika är för bögar , känner ingen som vill fika med mej :) hehe  bio ser man på söndagar. bowling får man träningsverk i handen av.!!! vad fan ska man göra?

jaja jag får väll hitta på nått .

just det ... jag klämde tummen i torsdag , aj aj aj aj fan aj aj aj tro att jag kommer få ambutera tummfan. 
kan ni fatta vad jag gjorde idag  ???? jag boka tvätttid :):):) första gången på 3,5 år ..det var ett projekt så jag fick ringa ner vicevärden (hur fan ska jag veta vad lägenhetsnummret är?)


puts och krom

i love b and m


 

stavning :)

Som jag förklarade i mitt första "inlägg" så var jag helt värdelös på stava, men ändå så komenterade en del idioter att jag var dålig på att stava, haha . faktisk HAHA MED STORABOKSTÄVER.

Min filosofi kommer ni som läser höra mycket av :  om en person gnäller hur man stavar så betyder det att personen borde vara bättre på att stava själv ,och personen borde vara ganska bra på att läsa . så hur fan kan man då missa varningstäxten ? jag tror att det har men självkänsla att göra . jaja skit samma  :)  

jag måste renovera klart här idag !! det e sjukt dammigt , jag tror att det e det som gör att jag försover mej . idag har jag dock inte försovit mej för jag e ledig !!! jippie

vad ska jag göra på min lediga dag ? hmm jo jag ska renovera klart , dra ner till jobbet fixa med papper , planera det sista till morgondagen (är lite nervös) företaget där vi ska lära ut sushi på är ett företag med riktiga brats!
hoppas det går bra :)

. nee nu ska jag gå upp i från sängen och dusha . (felstavat)

skriver ikväll då min dag förhoppningsvis e slut .

älskar benjamin och molly

galopp


är det omanligt med blogg?

tjoohoo här ska det bloggas .. jag kan inte stava eller alla konstiga uttryck som t.ex brb, wtf och sånt skit .

jag frågade miss karin om nån bloggsida  då sa hon att det var omanligt med killar som bloggar. det skiter jag fullständigt i haha för så länge jag får diska så får jag blogga !!! jämställhet!!!
hmm hur ska man börja då?? ska jag börja från och med idag ? eller från  när jag fick mina första boxershorts?

jag börjar från och med i dag .
vaknade i min stökiga lilla lägenhet kl 1130 , snozzade till 1215 då fattade jag vad som var på g!! jag skulle få en fet utskällning av shirli som jobba som kock på stockholmsushi för att jag var sen , PÅ tok för sen!

kl 1330 kom jag till jobbet 1 h för sent  shirli var dock inte sur , men det var jag !! på allt och alla. (jag hade ssjälvklart inte hunnit att äta.

ringde och bad om att få komma till företaget där vi ska brassa sushi på fredag , jag skulle vara där kl 1615  så jag hade en kvart på mej att ta mej från jobbet till företaget på söder . tjejen som skulle ta över mitt pass kom självklart 5 min försent , så jag fick köra som en jävla galning . men shiit vilket jävla företag snyygggggt som fan , min stiiil precis.

mötet var klart kl 17 så jag drog till gamla stan och käkade frukost på en italiensk lyx resturang , fett trevlig personal och asgod mat , men fett pinsamt och äta själv . vad e det dom brukar säga "häldre gröt med vänner en oxfile själv" hehe i detta fall stämde det inte fettttt gottttt . efter käket gick jag runt i gamla stan och kollade runt 
letade efter nån delibutik där jag kunde köpa parmaskinka , men hittade ett tatoo ställe där jag bokadade tid , ballt ställe men det låg i en källare (som allt gör i gamla stan)  och jag slog skallen 3 gånger de 40 minu jag fick vänta! tanken var ju att jag skulle försöka tjata mej till en tid i dag.. jag kom på att jag var tvungen att fylla på parkeringspengar till bilen så jag gick upp för källartrappan och slog självklart skallen igen  och jag hörde nerefrån att den feta tatoo snubben garvade , bög!! när jag kommer ut så spöregnar det  och jag hittar inte bilfan!! grävde i fickorna och hittade kvittot till matstället , tog en taxi dit (59kr) fyllde på med med kortet  80 fucking spänn för 1 timme!!?!?! e det sjukt eller vad att en jävla p-maskin tjänar mer i timmen än vissa av mina helg anställda?!?!?!?

aja jonthe kom förbi och vi åt och fikade snackade om livet mäst hans för en gång skull (annars brukar det vara jag som snackar på) det var trevligt som vanligt visade jag några nya affärsidér , och jonthe gillade dom för ovanlighetens skull. 

hmm får se vad som händer ...

kl 21 åkte jag mot norrtälje  , raka vägen till jobbet där. jävlar vad norrtälje e dött på kvällarna . kollade lite post sen åkte jag hem .klädde av mej och hoppade i säng , snacka med lite polare på msn och spelade lite mafiawars
 under tiden så skrev en polare så här på msn 

kompisen: jag fick ligga med en brud idag !! :)
Daniel : jaha hur då?du e ju ful!
kompisen: vi mötesplatsen
daniel : näää du ljuger
kompisen : helt sant , hon bodde bara 500 m från mej
daniel : jasso bodde hon själv?
kompisen: nää med nån  kille men han var på jobbet

daniel : fy fan vad vidrigt
daniel : kommer snart
kompisen: oki
kompisen : vart tog du vägen?
daniel : skriver blogg e snart klar
kompisen: BLOGG??? FETT GAY!!
daniel : haha


jaja döm aldrig !! tjejen som min polare låg med kanske bodde med sin bror eller en kompis
min polare kanske har snackat med den här tjejen i flera månader ..  hahah urs blä undra varför man e svartsjuk

näää nu pallar jag inte skriva mer idag  det här var ganska kul . kvällcigg snacka med polaren borsta gaddarna sova  , jag älskar molly + benjamin


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0